MENU - 450

CROSTINI CON NDUJA DI TONNO

Grillet brød med rød tun og nduja

SALUMI MISTI

Udvalg af økologisk italiensk charcuterie

CALAMARI GRIGLIATI

Grillet blæksprutte med olivenolie, havsalt og citron

PAPPARDELLE AL RAGÙ DI CONIGLIO

Brede ægge pastabåband med hvid ragout af kanin fra Langebjerggaard

SELLA D´AGNELLO

Lammeryg med italiensk mynte & olivenolie

BONGO

Toscansk cream puff fyldt med let chantilly creme, chokolade og flødeskum

TOSKANSKE RETTER

Crostini med karl-johan, tomat, kyllingelever - 120

Salumi misti fra Onorato I Umbrien -125

Kulgrillet calamari, citron - 120

Toskansk brødsalat, tomat, agurk, løg -100

Pasta I krabbebisque, muslinger & havtaske - 155

Pappardelle med dagens ragout - 165

Pici all´aglione-toscansk pasta med tomat med tomat & hvidløg -155

Gnocchi med chanterelle svampe -155

Dagens hele fisk fra kulgrillen -550 pr. kg

Havborre fra kulgrillen -200

Mangalizia gris fra birthesminde grillet i kulgrill - 200

Grillet Skovkylling “Gothenborg” med chiliolie -200

Okse højreb fra galicien grillet i kulgrill - 850 pr. kg

SIDES - 55

Grillede auberginer

Grillede grønne bønner

Syltede grøntsager

Stegte kartofler

Dessert

Affogato vanileis med espresso - 65

Tærte med pinjekerner & vanilje is - 95

Dagens is - 55

Chokoladetærte & hindærsorbet - 105


BOOKING
WINE

GL. KONGEVEJ 74D
1850 FREDERIKSBERG
VIEW MAP

+45 51 30 21 20
EMAIL