MENU - 450
CROSTINI CON NDUJA DI TONNO
Grillet brød med rød tun og nduja
SALUMI MISTI
Udvalg af økologisk italiensk charcuterie
CALAMARI GRIGLIATI
Grillet blæksprutte med olivenolie, havsalt og citron
PAPPARDELLE AL RAGÙ DI CONIGLIO
Brede ægge pastabåband med hvid ragout af kanin fra Langebjerggaard
SELLA D´AGNELLO
Lammeryg med italiensk mynte & olivenolie
BONGO
Toscansk cream puff fyldt med let chantilly creme, chokolade og flødeskum
TOSKANSKE RETTER
Crostini med karl-johan, tomat, kyllingelever - 120
Salumi misti fra Onorato I Umbrien -125
Kulgrillet calamari, citron - 120
Toskansk brødsalat, tomat, agurk, løg -100
Pasta I krabbebisque, muslinger & havtaske - 155
Pappardelle med dagens ragout - 165
Pici all´aglione-toscansk pasta med tomat med tomat & hvidløg -155
Gnocchi med chanterelle svampe -155
Dagens hele fisk fra kulgrillen -550 pr. kg
Havborre fra kulgrillen -200
Mangalizia gris fra birthesminde grillet i kulgrill - 200
Grillet Skovkylling “Gothenborg” med chiliolie -200
Okse højreb fra galicien grillet i kulgrill - 850 pr. kg
SIDES - 55
Grillede auberginer
Grillede grønne bønner
Syltede grøntsager
Stegte kartofler
Dessert
Affogato vanileis med espresso - 65
Tærte med pinjekerner & vanilje is - 95
Dagens is - 55
Chokoladetærte & hindærsorbet - 105
BOOKING
WINE
GL. KONGEVEJ 74D
1850 FREDERIKSBERG
VIEW MAP
+45 51 30 21 20
EMAIL